پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

قالیباف: هیچ‌گاه در گفت‌وگو به دشمن اعتماد نکنیم

قالیباف تاکید کرد: امام حسین(ع) با یزید بیعت نکردند زیرا می‌خواستند به یزید مشروعیت ندهند و از انحراف در اسلام جلوگیری شود چون ارزش‌ها تغییر یافته و ضد‌ارزش‌ها ارزش شده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ‌هیچ‌گاه به دشمن اعتماد نکنیم حتی در گفتگو، گفت: منافع ملی‌مان را خرج مسایل داخلی نکنیم.

 محمدباقر قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم یادواره شهدای ابهر که در مسجد صاحب‌الزمان (عج) شناط برگزار شد با بیان اینکه «انقلاب اسلامی بر مبنای فرهنگ عاشورا شکل گرفته است» گفت: نهضت امام حسین(ع) نهضت جامع و کاملی بود به همین دلیل هم این نهضت ماندگار شده و جزو سنت‌های الهی شده است، زیرا حرکتی که برای خدا باشد ماندگار می‌شود.

 

وی ادامه داد: عاشورا برای همه عصرها و نسل‌هاست و لایتغیر است. تا دنیا هست این فرهنگ و این باور نیز وجود دارد و انقلاب ما هم ریشه در همین نهضت خونین دارد. پس ما هم باید مبارزه کرده و هزینه بدهیم و تسلیم ظلم نشویم. درس فرهنگ عاشورا این است که خون بر شمشیر پیروز است.

 

قالیباف تاکید کرد: امام حسین(ع) با یزید بیعت نکردند زیرا می‌خواستند به یزید مشروعیت ندهند و از انحراف در اسلام جلوگیری شود چون ارزش‌ها تغییر یافته و ضد‌ارزش‌ها ارزش شده بودند. از طرفی برای اصلاح جامعه و برای امر به معروف و نهی از منکر بیعت نکردند و ایستادند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر ما در بعد مادی و معنوی موفقیت و پیروزی می‌خواهیم فقط یک راه دارد و آن هم مقاومت و ایستادگی مقابل زورگویان با تکیه بر همین فرهنگ عاشورا است، یعنی منطقی، عقلانی و حماسی حرکت کنیم. هم اهل هزینه دادن باشیم و هم با عشق در این راه گام برداریم.

 

قالیباف تاکید کرد: برای مقابله با زورگویی سه شرط را باید رعایت کنیم. اول این که به دشمن اعتماد نکنیم و این به معنای عدم صحبت با دشمن نیست؛ با دشمن حرف بزنیم اما به دشمن در هیچ شرایطی اعتماد نکنیم. شرط دوم این‌که بدانیم زمانی در این راه به پیروزی می‌رسیم که منافع ملی‌مان را خرج مسایل داخلی نکنیم و آینده انقلاب و این ملت را فدای مسائل کوتاه‌مدت و مقطعی نکنیم. مردم حق نقد دارند و هر جا اشتباهی دیدند یا احساس خطر کردند باید بتوانند آزادانه نقد کنند و نباید آن ها را تهدید و تخریب کنیم. البته معتقدیم وقتی که کسی و تیمی از طرف این ملت و دولت دارد با دشمن ما مذاکره می‌کند نباید تضعیف شود. تضعیف‌ کردن با نقد فرق دارد.

 

وی افزود: نکته سوم این‌که ما باید مقاومت فعال داشته باشیم. مقاومت فعال یعنی این که منتظر خارجی‌ها برای خام‌فروشی نفت نباشیم و به جوانان و ظرفیت داخلی‌مان تکیه کنیم. مقاومت فعال یعنی اقتصاد مردمی را رونق دهیم و اقتصاد دولتی را کوچک کنیم.

 

قالیباف در ادامه با اشاره به اینکه «ناکارآمدی اشباع شده در کشور داریم و مشکل کشور ما پول نیست؛ زمانی درآمد کشور 25 میلیارد دلار در سال بود و پس از سه سال این درآمد به 110 میلیارد دلار رسید اما رشد اقتصادی‌مان منفی شد. حالا ما در حال مذاکره برای دریافت 15 میلیارد دلار خط اعتباری هستیم. آیا این مشکل‌گشاست؟ مشکل در سوءمدیریت است»، افزود: امروز با هر تفکری هستیم باید کارآمدی دین در اداره جامعه را به اثبات برسانیم. امروز با نصیحت و تهدید و حدیث و روایت نمی‌توانیم جوانان و جامعه را قانع کنیم؛ امروز در مسند قدرتیم و باید با عمل‌مان نشان دهیم که اسلام دنیا و آخرت افرادی را که در سایه نظام اسلامی زندگی می‌کنند تامین می‌کند.

 

وی در ادامه تاکید کرد: مهمترین جایی که می‌تواند ناکارآمدی‌ها را اصلاح کند مجلس است زیرا مجلس ریل‌گذاری و نظارت می‌کند. همانطور که امام فرمودند مجلس در راس امور است و در حوزه اقتصاد و حوزه قضایی و ... باید ریل‌گذاری کند و بدون دخالت در کار اجرایی، نظارت دقیق داشته باشد و این نمی‌شود مگر این‌که به جوانان انقلابی و دلسوز و آماده به کار و خلاق و متعهدمان اعتماد کرده و به آن‌ها فرصت دهیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: چند ماه دیگر انتخابات مجلس است. ما نیازمند مجلس نو هستیم. مجلس نو یعنی مجلسی که نماینده ای در آن وعده ندهد و بعد عمل نکند؛ مجلسی که برایش پشت درهای بسته تصمیم نگیرند؛ مجلسی که تصمیماتش شفاف باشد؛ یعنی مردم بفهمند نماینده‌شان رأیش در مجلس چیست؛ مجلسی است که مردم از اموال و دارایی نماینده‌شان مطلع شوند. مجلس نو مجلسی است که نماینده در آن به نفع مردم تصمیم می گیرد.

 

قالیباف در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب گفت: جوانان عزیز منتظر تعارف نباشید. بیایید و در میدان بایستید. اگر کسی را می‌شناسید که ظرفیت برای حضور در مجلس دارد به آمدن دعوتش کنید و برای مردم تبیین کنید که راه پیروزی حضور نیروهای انقلابی و جوان است.

 

 

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار